AGM iCON 50 EURO4

AGM iCON 50

Wil je een gloednieuwe scooter die zeer betaalbaar is, en waarop je zeker gezien mag worden? Dan moet je de AGM iCON 50 kopen! Bij dit model hebben ze namelijk het beste van alle designs samengebracht waardoor hij super mooi is geworden. Kort samengevat is het een sportieve moderne retro stadsscooter. Verder is hij voorzien van LED verlichting, een USB aansluiting, en een 4-takt Euro4 motorblok mét injectie!

 

Splinternieuw design

De hagelnieuwe AGM iCON 50 is een soort van kruising tussen een Vespa scooter en een moderne stadsscooter zoals de Piaggio Zip.

 

Naast de retro elementen, zijn er ook kenmerken aanwezig die bij een echte 2019 scooter horen. Kijk maar eens naar de neus van deze scooter, deze herbergt een fraai vormgegeven verlichtingsunits . De langgerekte verlichtingsunits fungeren als LED dagrijverlichting en knipperlichten tegelijkertijd, en geven de scooter een sportief/agressief uiterlijk mee. Het zijn net een stel boos kijkende ogen. Dit geeft de scooter een extra stoer karakter mee. Het zadel welke aan de achterkant een verhoogd zitgedeelte heeft, draagt ook bij aan het sportieve ontwerp.

 

De specifieke retro kenmerken die we van de Vespa kennen, en die je ook terugvindt bij de AGM iCON, is het achterlijf van de wesp, en de contrasterende strips op het voetplateau welke voor meer grip moeten zorgen. Ook de ronde spiegels met de slanke stang zie je bij veel retro scooters terug.

 

Al met al ziet deze scooter er prachtig uit, en is hij zeer schappelijk geprijsd. Een goedkope maar zeer mooie scooter!

 

Modern motorblok met injectie!

De iCON 50 van AGM is voorzien van een modern 4-tak motorblok welke voorzien is van EFI. De term EFI staat voor Electronic Fuel Injection. Dit betekent dat de brandstof elektronisch geïnjecteerd wordt, en dat heeft een aantal voordelen. Er wordt zuiniger omgesprongen met de brandstof, en bij lage toeren is er meer kracht beschikbaar. De kosten per kilometer zijn dus een stuk lager, en hij rijdt dan ook een stuk pittiger.

 

Het blok voldoet aan de nieuwe EURO4 emissie eis en dat betekent dat hij in ieder gebied is toegelaten i.v.m. de milieueisen. Rijden door de binnenstad is dus ook geen enkel probleem. De tank kun je vullen met Euro95 benzine die normaal ook in de tank van een auto gaat. Geen speciale benzine of extra olie nodig dus.

 

Verkrijgbaar in 2 mooie kleuren

De AGM iCON 50 is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk mat zwart en glanzend muisgrijs. Beide kleuren zijn goed gekozen want beide zijn ze even mooi. Het is maar net wat jij zelf mooi vind.

 

Snorscooter en bromscooter

De AGM iCON 50 is verkrijgbaar als 25km per uur snorscooter (zonder helm), en 45km per uur bromscooter, waarbij je wel een helm moet dragen. Zowel de brom als snor hebben een (afgerond) 50cc motorblok aan boord, vandaar de iCON ‘50’.

 

 

€ 1.399,00

  • Bellen voor beschikbaarheid.