AGM New Flash Euro4

AGM SP50 EURO4

De AGM SP50 is een compacte en trendy scooter die niet alleen geschikt is voor het maken van kilometers binnen de stad, maar ook daarbuiten! De SP50 is voorzien van een zuinig 4-takt motorblok, en je kunt hem kopen als snorscooter en bromscooter. Bovendien is hij in 6 kleuren leverbaar!

 

Trendy looks en makkelijk te besturen

Zoek je een frisse stadsscooter van compact formaat, dan moet je zeker de AGM SP50 kopen! Dankzij zijn compacte afmeting is hij bijzonder wendbaar, en dat kan goed van pas komen in drukke kleine straatjes. De SP50 is eenvoudig te besturen en dat maakt hem een ieders vriend. Wellicht komt het ontwerp je bekend voor. Hij is namelijk geïnspireerd door de welbekende Piaggio Zip!

 

Zijn frisse verschijning maken hem zeker niet alleen interessant voor jongeren, maar voor alle leeftijden. SP staat voor Sport en je hoeft dan ook geen kenner te zijn om de sportieve lijnen in het ontwerp te ontdekken. AGM heeft voor een wat hoekig en scherp lijnenspel gekozen om de sportieve kant te benadrukken. Dit vind je onder andere terug in de richtingaanwijzers aan de voorzijde en de zijkappen. Ook heeft de SP 50 een elegante kant, en die vind je weer terug in de ronde vormen die gebruikt zijn. Al met al een zeer mooie scooter om te zien!

 

In 6 kleuren

Je kunt de AGM SP50 kopen in maar liefst 6 kleuren. Mat groen, rood, titanium (mat donker grijs), glans wit, mat zwart, en donker glanzend blauw, zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen. De fabrikant heeft goed over de kleuren nagedacht, want iedere kleur staat verrassend goed!

 

Bestuurder en passagier

De AGM SP50 is weliswaar een compacte scooter, toch kun je er met 2 personen prima op zitten. Het voorgevormde zadel heeft een lichte verhoging in het achterste gedeelte wat voor een sportieve look zorgt, en de passagier iets hoger laat zitten dan de bestuurder. Zo kan de passagier zien wat er voor hem of haar gebeurt zonder naar de zijkant te gaan hangen om voorbij de bestuurder te kunnen kijken.

 

Laag brandstofverbruik

Het betrouwbare motorblok betreft een luchtgekoelde 4-takt met elektronische ontsteking. Het brandstofverbruik ligt rond de 1 op 40 en dat is 4 keer zo zuinig als een gemiddelde auto in de stad. Een goedkoop vervoermiddel dus!

 

Euro4 approved

De AGM SP50 Euro4 is nog schoner dan zijn voorgangers. Hij voldoet aan de laatste emissienorm waarbij de uitstoot aan schadelijk stoffen is teruggedrongen. Kortom, minder belastend voor het milieu!

 

AGM SP50 kopen

Wil je goedkoop een mooie nieuwe scooter rijden? Dan moet je de AGM SP50 kopen! Hij is fris, dynamisch, compact, en verkrijg in 6 mooie kleuren! Het verbruik is super laag, en geschikt voor het woon/werkverkeer.

 

€ 1.349,00

  • Bellen voor beschikbaarheid.