AGM R8 Euro 4

AGM R8 - Euro4

De AGM R8 is waarschijnlijk de meest sportieve scooter die je in deze prijsklasse gaat vinden! De R8 is namelijk een waar racemonster qua looks. Hij is compleet uitgerust met LED dagrijverlichting en een zuinig 4-takt Euro4 motorblok. Zoek je een goedkope sport scooter dan moet je beslist de AGM R8 kopen.

 

Sportieve scooter voor weinig geld

De AGM R8 heeft veel weg van de Peugeot Speedfight en de Yamaha Aerox, maar is dan een stuk goedkoper. De R8 ziet er zeer sportief uit, en is zelfs voorzien van LED dagrijverlichting. De dagrijverlichting geeft de scooter een extra luxe uitstraling en zorgt er tevens voor dat je beter zichtbaar bent in het verkeer.

 

Kleuren en bergruimte

Je kunt de AGM R8 kopen in 4 trendy kleuren waaronder zwart, blauw, titanium en smokey. Hij is tevens verkrijgbaar als 25km snorscooter en als 45km bromscooter. Iemand achterop meenemen is ook geen enkel probleem wat er is ruimte genoeg. Onder het zadel tref je een mooie opbergruimte waar je gemakkelijk een helm of slot in kunt opbergen. Mocht je nog een goede helm nodig hebben, of een slot, dan kun je ook deze bij ons kopen.

 

Wendbaar en snel

Bij een scooter met deze looks verwacht je dat hij net zo lekker rijdt, als dat hij eruit ziet, en dat doet hij ook! De wegligging is erg goed en hij is gemakkelijk te besturen. Voor snel bochtenwerk deinst hij zeker niet terug, en ook tussen het drukke stadsverkeer voelt hij zich prima thuis. De geventileerde remschijf op het voorwiel zorgt er tevens voor dat je beschikt over veel remkracht, en het ziet er bovendien stoer uit.

 

Overzichtelijk instrumentenpaneel

In het stuur zit een fraai vormgegeven instrumentenpaneel waar je een goed overzicht krijgt van alle belangrijke informatie zoals de snelheid die je rijdt, de gereden kilometers, en een het brandstofniveau.

 

Zuinig en efficiënt motorblok

De AGM R8 is uitgerust met een modern 4-takt motorblok welke aan de Euro4 emisienorm voldoet. De motor stoot een stuk minder schadelijke uitlaatgassen uit vergeleken met niet-Euro4 scooters. Tevens kun je rekenen op een laag brandstofverbruik omdat de gebruikte techniek zeer efficiënt is. Starten gaat, zoals je niet anders zou verwachten, met een startknop. Als backup heb je een kickstart waar je gebruik van kunt maken.

 

AGM geeft 3 jaar motorgarantie, en dat is mooi meegenomen. Een van de voorwaarde is wel dat je het onderhoud volgens het boekje hebt laten uitvoeren.

 

AGM R8 kopen

Zoek je een goede scooter met een prachtig stoer race uiterlijk, dan moet je zeker de AGM R8 scooter kopen. Hij is goedkoop, voorzien van een zuinig en efficiënt motorblok, en beschikt zelfs over LED dagrijverlichting. Deze scooter zal zeker alle aandacht trekken vanwege zijn stoere uiterlijk.

 

 

€ 1.549,00

  • Bellen voor beschikbaarheid.