AGM Retro Euro 5

AGM Retro scooter EURO5

De AGM Retro is een forse XL retroscooter die veel ruimte biedt aan zowel bestuurder als passagier. Het grote luxe zadel met rugsteun zit voor beide heerlijk. Het grote brede stuur geeft je het gevoel dat je op een klassieke Chopper zit! Niet alleen de uitstraling is geweldig maar ook de rijbeleving. Wil je een mooie grote en luxe retro scooter kopen, dan is de AGM Retro een goede koop!

 

Stoer design

De luxe AGM Retro heeft een traditioneel klassiek Italiaans uiterlijk met een sportief en stoer karakter. Het brede stuur, het grote zadel, de rugsteun, en de fraaie afwerking maken deze XL scooter heel bijzonder. Er zijn meerdere Retro uitvoeringen, en de een is nog luxer dan de ander. Waarmee ze allemaal mee voorzien zijn, zijn diverse chromen onderdelen, een rugsteun voor de passagier, een achterdrager, en een fraaie afwerking.

 

Wanneer je op de scooter zit en het stuur vasthoudt heb je echt het gevoel dat je op een Chopper zit. Niet alleen het stuur en het zitten zorgen voor dat gevoel, maar ook de ronde chromen tellers die samen de cockpit vormen. Naast een snelheidsmeter en kilometerteller is er ook een brandstofmeter aanwezig waarop je nauwkeurig kunt aflezen hoeveel benzine er nog aan boord is.

 

Retro modellen

Het Retro model van AGM is er in een paar varianten, namelijk de Black Edition, de Pimpstyle, de Pimpstyle Plus, en de normale AGM Retro. Wat de verschillen zijn lees je hieronder:

 

-AGM Retro (basic)

De Retro basic is de standaard uitvoering. De lak is glanzend en verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, wit, en smokey. De smokey kleur is een donkere maar chique grijs/bruine kleur.

 

-AGM Retro Black Edition

De Black Edition is een stoere donkere uitvoering welke voorzien is van mat zwarte lak. Bij de andere uitvoeringen zijn veel chomen elementen aanwezig waaronder het stuur, de remgrepen, de achterdrager, en de achterbumper, maar… bij de Black Edition zijn al deze onderdelen zwart van kleur.

 

-AGM Retro Pimpstyle

De Pimpstyle is de luxere uitvoering en standaard voorzien van White wall banden, chromen valbeugels aan de zijkant, en is het voorspatbord voorzien van chromen sierstrips en een chromen adelaar. Het zadel is bruin van kleur. De Pimpstyle is verkrijgbaar is rood en zwart/crème.

 

-AGM Retro Pimpstyle Plus

Je hebt altijd baas boven baas, en dat is de Pimpstyle Plus! Deze chique scooter heeft de meest rijke uitrusting en is voorzien van alle fraaie elementen die er maar mogelijk zijn. Ten opzichte van de normale Pimpstyle heeft de Plus metalen voet plateau's en is er nog een extra zilverkleurige sierplaat aanwezig onder het zadel. De chique kleurencombinaties black/cream en red/cream maken de scooter een zeer bijzondere verschijning.

 

Zuinige scooter

Welk model je ook van AGM Retro gaat kopen, allemaal zijn ze voorzien van een onderhoudsvriendelijk 4-takt motorblok, welke zowel voorzien is van een kickstart als elektrische start. Het verbruik is slechts 1 op 40 en dat betekent dat je voor ongeveer 1,50 euro 40 kilometer kunt rijden! De moderne techniek is betrouwbaar, duurzaam, en behoeft slechts een onderhoudsbeurt op zijn tijd. Zoek je een zuinige scooter met fraaie looks, dan moet je zeker de AGM Retro kopen.

 

AGM Retro kopen

Twee dingen staan bij dit ontwerp centraal, en dat zijn looks en rijgenot. De Retro van AGM is stoer en chique, en rijdt heerlijk. De vering doet uitstekend zijn werk, de schijfrem zorgt voor veel remkracht, en er is zelfs veel opbergruimte onder het zadel. Optioneel kun je deze scooter nog voorzien van verschillende accessoires zoals een windscherm of topkoffer. Ook een USB/12 volt aansluiting is mogelijk! Ga jij de AGM Retro kopen in snorscooter (25) of bromscooter (45) uitvoering?

 

€ 1.749,00

  • Bellen voor beschikbaarheid.