AGM Supreme Euro4

AGM Supreme

De AGM Supreme is het paradepaardje van scootermerk AGM als het gaat om retro scooters. De Supreme is uniek qua design en geïnspireerd door de befaamde Vespa 946. Hij is sierlijk, elegant, tijdloos, én sportief! Tegelijkertijd is het een zeer moderne scooter want hij beschikt over een hagelnieuw zuinig Euro4 viertakt motorblok, en is deels uitgerust met LED verlichting. Op het stuur tref je een analoge snelheidsmeter, en een digitaal LCD scherm welke voertuiginformatie weergeeft zoals de kilometerstand.

 

Schitterend design, en betaalbaar

De AGM Supreme is een scooter waarop je zeker gezien mag worden. Hij heeft een pittig en stijlvol karakter, en is in tegenstelling tot de Vespa 946, wel geschikt voor 2 personen! Het ruime en prettig zittende zadel biedt namelijk voldoende ruimte, en voor de passagier achterop kunnen de voetsteps uitgeklapt worden zodat hij of zij ook lekker kan zitten. Onder het zadel is eveneens een mooie opbergruimte aanwezig waar je bijvoorbeeld een helm in kunt opbergen. Mocht je nog een mooie bijpassende helm zoeken, dan raden we je een jethelm aan.

 

Veel opties beschikbaar

Optioneel kun je de AGM Supreme uitrusten met een heleboel extra accessoires. Wij monteren ze gratis voor je! Wat ook erg mooi staat op deze AGM scooter is een windscherm. Bovendien is een windscherm ook praktisch, want het beschermt je tegen de regen, wind, en vliegende insecten. Wanneer je de scooter ook in de winter wilt gebruiken, dan kun je overwegen om deze prachtige retro scooter uit te laten rusten met handvatverwarming, valbeugels, en winterbanden! Voor dagelijks gebruik kan een topkoffer ook goed van pas komen. Hier kun je namelijk een extra helm in opbergen of regenkleding. Er is nog veel meer mogelijk aan opties en accessoires, kijk maar eens in de accessoirelijst!

 

Zuinig en modern motorblok

De AGM Supreme is uitgerust met een moderne en zeer efficiënte 4-takt motor welke aan de nieuwste Euro4 emissienorm voldoet. Hij is dus niet alleen zuinig maar ook schoon. Je kunt de AGM Supreme scooter kopen als bromscooter die 45km gaat, maar ook als snorscooter die een top van 25km heeft. Wil je iets harder kunnen rijden, dan kun je gebruik maken van onze opvoer service. Er is namelijk veel mogelijk. Bovendien blijft de garantie gewoon behouden.

 

Puur rijgenot

Laat je verwennen door deze prachtige AGM retro scooter, want iedere rit zal voor veel plezier zorgen. Zowel binnen- als buiten de stad is de Supreme een trouwe kameraad. AGM geeft zelfs 3 jaar motorgarantie, dus dat biedt een extra stukje zekerheid. Qua wegligging zijn de prestaties ook erg goed. Hij ligt erg prettig in de bochten en is ook prima geschikt voor de wat langere afstanden. Moet je dagelijks veel kilometers maken, dan kun je het beste de bromscooter kopen. Zo ben je namelijk sneller op locatie.

€ 1.899,00

  • Bellen voor beschikbaarheid.