AGM VX50 Diamond Euro 4

 

AGM VX50 Diamond Edition

Zoek je een luxe retro scooter met veel extra’s? Dan moet je de AGM VX50 Diamond Edition kopen. Hij is compleet en bijzonder mooi om te zien. Naast LED knipperlichten en een USB aansluiting, beschikt hij ook over een fraai afgewerkt zadel, luxe voetsteps voor de passagier, en een chique voetplateau. Bovendien is hij voorzien van een Elektronisch geregelde carburateur (Dell’orto ECS), en is hij in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar!
 

Baas boven baas

Naast de normale VX50 heb je ook de VX50 upgrade en de VX50 Diamond Edition. De Diamond Edition is de meest luxe variant. Hij is bijzonder mooi afgewerkt en er zijn een paar extra’s die de andere modellen niet hebben. Wat de Diamond anders maakt lees je hieronder.

 

Wat maakt de Diamond Edition anders

De AGM VX50 Diamond beschikt namelijk over een zadel welke is afgewerkt met een ruitvormig stiksel. Dat maakt hem extra chique. De voetplaten zijn van aluminium en zwart van kleur. Extra stevig en ook dat maakt hem extra chique. Het voorspatbord bevat een sierstrip, en de velgen hebben tussen de spaken meer ruimte zodat je er eenvoudig een slot doorheen kunt halen. Een slot is niet inbegrepen.

 

Prettige besturing

De AGM VX50 Diamond Edition ligt goed op de weg is eenvoudig te besturen. Je hoeft geen ervaren bestuurder te zijn om op deze mooie retro scooter weg te rijden. Hij is goed hanteerbaar en is een allemansvriend. Zeker binnen de stad voelt hij zich prima thuis vanwege zijn goede wendbaarheid.

 

 AGM VXS Diamond Edition kopen
Je kunt de AGM VXS Diamond Edition kopen als snorscooter en bromscooter. Wil je zonder helm rijden, en niet sneller gaan dan 25km p/u, dan moet je de snorscooter kopen. Wil je sneller dan 25km p/u dan kun je voor de bromscooter gaan die 45km p/u kan. Een helm dragen op een brommer / bromscooter is wel verplicht.

€ 1.499,00

  • Bellen voor beschikbaarheid.