AGM VX50i Plus

AGM VX50S Upgrade

Zoek je een complete en mooie retro scooter voor weinig geld, dan moet je beslist de AGM VX50S Upgrade kopen welke tevens is voorzien van het injectie motorblok. Deze scooter is voorzien van LED knipperlichten, een prettig zittend zadel, een USB aansluiting, en een zuinig motorblok. In bromscooter en snorscooter uitvoering verkrijgbaar!
 

Een chique scooter voor weinig geld

Wil je een mooie retro scooter kopen voor weinig geld dan is de AGM VX50S Upgrade een goede keuze. Hij ziet er chique uit en is erg compleet. Onder het zadel is voldoende opbergruimte, en hij rijdt ook erg lekker. Het design komt je wellicht bekend voor wanneer je de laatste tijd op scooters hebt zitten letten. De VX50S heeft zich namelijk laten inspireren door de welbekende Vespa Sprint! Er zijn veel overeenkomsten waardoor hij veel op de Sprint lijkt. De prijs is echter een stuk lager. Je kunt dus goedkoop een mooie scooter kopen.

 

Verschil tussen de VX50 upgrade en VX50S upgrade

De verschillen tussen de VX50 en VX50S zijn niet groot, behalve dat de VX50 S het sportieve broertje is, een rechthoekige koplamp heeft, en een sportief eenpersoons zadel. Comfortabel met 2 personen zit het niet, maar het kan wel. Ben je van plan om regelmatig met een passagier achterop te gaan rijden dan moet je niet de VX50S upgrade kopen maar de VX50 upgrade. Die is namelijk wel uitstekend geschikt voor 2 personen.

 

Verschil tussen upgrade en normale uitvoering

De upgrade uitvoering is luxer. Zo is het zadel luxer en zit het beter. De knipperlichten zijn uitgevoerd met LEDS. Dit maakt je niet alleen beter zichtbaar in het verkeer, maar het ziet er ook chiquer en moderner uit, en daarnaast gaan LEDS stukken langer mee dan traditionele gloeilampjes. Tot slot zijn er extra voetsteps aanwezig en kun je handig gebruik maken van de USB aansluiting waarmee je bijvoorbeeld je smartfoon kunt opladen.

 

Modern motorblok

Er bestaan 2 versies van de AGM VX50S Upgrade, de oude en de nieuwe. De oude heeft een elektrische carburateur. De nieuwe, welke je hier bij ons kunt kopen, heeft een injectie motorblok! Het injectie motorblok is veel beter en betrouwbaarder dan de versie met de elektrische carburateur.
 
Het motorblok is namelijk vergelijkbaar met die van een auto. Tanken en rijden dus. Omdat de scooter aan de nieuwste strenge emissienorm voldoet (EURO4), mag je ook in milieuzones komen. Amsterdam heeft als voorbeeld al zo’n milieuzone waar je dus niet meer met een niet-euro4 scooter mag komen. Verschillende grote steden zullen naar verwachting dit voorbeeld gaan volgen. Met de AGM VX50S upgrade hoef je je daar dus geen zorgen om te maken.
 
Let op: tank alleen Euro 98-E5 met deze scooter.
 

 

€ 1.899,00

  • Bellen voor beschikbaarheid.